:)

Har nu beslutat för att låta denna bloggen vila lite. Jag har varken tid eller något vettigt att skriva om och det är därför jag tagit beslutet om att sluta ett tag. Kommer säkert skriva ut lite inlägg då och då och om jag får frågor kan jag även svara på dom när jag har tid.
Nu är det thanksgiving lov vilket är väldigt skönt. Efter lovet är det två veckor kvar och det är också då vi har massa ''finals''. Prov på allt vi gjort under terminen, ughhh. Mycket plugg dvs. 
Sen var den terminen över. Har lärt mig så otroligt mycket. Evigt tacksam till allt och alla som gjort detta året möjligt. 
 
Här är två frågor jag fått de senaste;
 
Anonym - Du säger ju att man inte ska förvänta sig nåt osv osv. Är det då värt att åka? Säg några fördelar med det för jag tänkte åka till USA nästa år. Vill bli lite tagg. Och du verkar ändå så ärlig, så det är därför jag frågar just dig!
- Oj, det finns så många. Den största fördelen är väll hur mycket du lär dig, hur mycket du utvecklas och hur stark du blir. Du är ju faktiskt i ett främmande land, bor i en familj som har en helt annan kultur och går i en skola med ett främmande språk. Finns inga nackdelar i överhuvudtaget.
 
Anonym - Vad tycker du om tjejer eller killar som bott i USA ett år och när de kommer hem bryter de på Amerikanska? Är inte det väldigt löjligt
- Är jag dum eller är jag den enda som inte förstår denna frågan? Utveckla gärna!
 
Hoppas allting är super där hemma i tråkiga Sverige. Vi hörs nog snart igen!

DAG 105

Hej. 
Onsdag idag, dvs endast två dagar kvar av skolan. Min favorit lektion för tillfället är Art, vi håller nämligen på med ett väldigt roligt projekt! Ska visa när jag är klar.
Mina favortit klasser skiftar mycket, det beror ju såklart på vad vi gör. Art och engelska är dock två ämnen jag tyckt är kul från början. Jag är väldigt dålig på att måla osv och första projektet vi gjorde gillade jag inte alls, men det vi nu gör är mycket roligare! Engelska gillar jag mycket dels för lärarn och dels för att vi gör alltid nya och roliga grejer. Vi läser väldigt mycket böcker, alla i klassen får alltså samma bok och så kanske vi ska läsa 10 sidor i läxa och nästa dag har vi ett quiz på dom sidorna. Vi ska också anteckna viktiga saker i boken och när vi läst klart den har vi ett sort prov på hela boken samt en uppsatsskrivning om bokens budskap. 
 
En annan klass jag hat-älskar är AP Adv comp. Jag älskar den för jag känner jag utvecklas i språket och lär mig mycket, särskilt eftersom dom skriver på ett annat sätt här än vad vi gör. Dom använder fler komma-tecken och även andra symboler vi inte alls använder lika mycket i svenska språket. Vi pratar mycket om olika meningar och menings-uppbyggnader.
Ogillar den för att det är väldigt mycket uppsats-skrivningar. Har skrivit fler uppsatser på tre månader än vad jag gjorde under hela första året på gymnasiet. När jag tänker på det nu efter så känns det såklart bra, men det har inte alltid varit roligt att skriva när man haft super mycket annat att göra. 
Tror vi bara har nån enstaka uppsats kvar innan våra ''finals'' startar. Då har vi ett stort prov på allt vi gjort under hela terminen, massa grammatik, glosor, uppsatser osvosv. Ja, allt vi gjort på hela terminen. Och det har vi i varenda ämne. Stress kommer bara vara förnamnet under dom dagarna. 
 
Nu ska jag gå ut på en promenad. Det kan man verkligen säga att jag behöver efter all den SKIT vi äter här. Blir så arg. Har verkligen inte haft en bra början på veckan. Varit arg och sur av många anledningar jag önskar jag kunde skriva ut här, men som jag inte kan. 
Hoppas ni har det bra! 
White-out för några veckor sen :)

Snabbt svar

Anonym - Hur gjorde du med ansökningspapprena?? Behöver hjälp då jag är helt lost. Har också fått organisationen CCI och åker med STS. Förstår verkligen inte hur man ska fylla i dem. Ska man fylla i dem för hand och sen ladda upp dem igen? Och papprena som ens eng lärare ska fylla i, skrivs dom för hand också och laddar man upp dem med? Eftersom det står att läraren ska lägga papprena i ett kuvert? Hur laddar man upp dokumenten igen? 
Skulle va tacksam för svar eftersom jag inte vet alls hur jag ska göra, som du kanske märker! Kram!

SV; Jag tyckte också det var jättejobbigt med alla papper som skulle skickas in. Jag kollade på min ansökan jag skickat in och de mesta är handskrivet. Jag lämnade in en del papper till mina lärare som dom fick skriva på sen scannade jag in det.
Jag kommer inte ihåg något om att dom skulle läggas i något kuvert? Det gjort inte jag iallafall. Hur man laddar upp documenten borde stå på hemsidan? Konstigt annars... 
I vilket fall så är nästan alla mina papper skrivna för hand, grades, medical records, medical release osvosv. Se till att det blir bra kvalité på papprerna när du scannar in dom bara! Om du undrar något mer är det bara att fråga! 
Det var faktiskt lite kul att gå tillbaka till sin ansökan och läsa brevet man skickat, haha
 
 
EDIT; 
Lina- Vad för lapp ska engelska läraren skriva? 
Om man är bra på engelska o klarar av att åka eller vad är det för någonting, 
Måste man ansöka om att få åka? Lottar dom ut eller väljer ut vissa som dom tror klarar av det och låter inte vissa åka om dom inte tror dom klarar av det?
SV: Läraren ska bl.a skriva vad du har för betyg och även skriva hur du är som person, hur du utnyttar lektionstillfällerna osvosv. Lite allmän fakta om dig och dina engelska kunskaper framför allt. Vad din lärare skriver har ingenting med antagningarna att göra egentligen. STS väljer ut vilka som blir antagna så det din engelska lärare säger, spelar ingen roll efter att du blivit antagen.
Ja du måste ansöka om att få åka, du måste ha C i alla ämnen och måste klara av en intervju och ett test. Inget lotteri utan dom som klarar av testet och intervjun får åka helt enkelt.  

MBMJ KLOCKA

Så här är min nya klocka. Jag lämnade tillbaka den andra från Michael Kors och köpte denna istället. Gillade den andra mycket men det kändes som om jag skulle tröttnat på alla diamanter och ville ha något lite mer enklare. Gillar denna jättemycket och den passar perfekt!

Podd nr 2


18 november

Hej. Nu var ännu en vecka över, tiden går så fort! Denna vecka kommer bli seg, mycket plugg och inget att se fram emot. Ska dock till Kansas city på fredag så det blir väll roligt. 
Nästa vecka går vi bara i skolan två dagar för sen på onsdag börjar ''thanksgiving-lovet''. Ska åka till scotts-city då och umgås med familj, så det blir förhoppningsvis kul. Hoppas bara på att denna vecka blir bra och att den går fort! 
Imorgon har jag tre quizzes, på tisdag en redovisning + ett quiz, onsdag hela wordly wise 8 färdigt, torsdag vocab quiz och lämna in en uppsats, fredag vocab quiz och redovisning. Ja, här ser ni mitt schema för två av mina klasser. Detta är endast för engelska och adv. comp så även matte och gov.
Wordlywise är ett program vi har på datorn där vi ska lära oss 15 ord och så ska vi lära oss använda dom i olika sammanhang osv. HATAR det! Tar typ en timme för mig att göra det när det tar kanske 20 min för dom andra. Varje vecka är det nya 15 ord och efter varje vecka har vi ett test på alla ord. Jätte jobbigt hehe. Det rosa är för Adv. comp och det gula är engelska. 
Nu ska jag sova, natti!  

SÖTA


Update

Godmorgon! Ni har precis börjat vakna och jag har inte ens gått och lagt mig ännu. Klockan är runt halv tre här så det börjer bli dags snart dock...
Igår kväll gick jag och Linnea och kollade på bio, vi såg ''Captain Phillips'' som vi båda tyckte var grym! Hon sov sedan över här och idag åkte vi till köpcentrumet och spenderade några timmar där. Bytte även klockan till en annan från Marc Jacobs istället. Kom hem vid fyra tiden och då pluggade jag lite innan vi gick ut och åt. 
Har haft en lugn helg och hela dagen imorgon lär jag behöva spendera till läxorna. Mycket glosor som ska läras in, två uppsatser ska skrivas och dessutom måste jag sketcha lite i min sketchbook till min art-class. Så ja, en hel del att göra imorgon. 
Har inte så mycket mer att skriva. Hoppas allt är bra med er. 

Another video


TIPS FÖR DIG SOM ÅKER PÅ UTBYTESÅR

Mitt första tips måste vara att man inte får ha för höga förväntningar. Det är verkligen jätte viktigt att fatta att allt handlar inte om dig när du åker. Vet att det är många som säger så, typ ''Detta är ditt år, låt allt handla om dig och ha världens bästa år'' man bah, nej. Det funkar inte så. Klart du ska ha ett bra och lärorikt år, men det kommer inte handla endast om dig. Hoppas alla förstår det, för det är viktigt att inte åka iväg och ha dom förväntningarna. DU kommer behöva offra mycket för att ens kunna åka iväg, när du väl är här så kommer det inte alls vara lika lätt som vissa kanske tror. Vissa har det jättelätt att få nya vänner, har det lätt i skolan och trivs i sin värdfamilj. För andra är det inte lika lätt. Du har ingen aning om hur det kommer bli när du åker iväg, det kan bli en katastrof eller så kan det bli förvånadsvärt bra. 
 
När du väl är här gäller det att vara öppen för allt och försöka testa på nya saker hela tiden. Om jag ska vara ärlig så har jag lite svårt att ge tips till er blivande utbytesstudenter för jag har sån annorlunda bild på detta året än vad många andra av er har... Många åker ju hit för att det är eran dröm osvosv. Jag åkte hit bl.a för att lära mig engelska men också för att jag var trött på mitt vardagliga liv hemma. Jag hade inte förväntningarna om att ha ''världens bästa år''. Jag är mer intresserad av att lära mig saker och det är nog också anledningen till varför jag inte riktigt får den hemlängtan som många får. 
Jag vet att jag låter så himla negativ och det är absolut inte meningen, jag trivs ju här och skulle aldrig kunna åka hem men det finns också väldigt många faktorer som får mig att må väldigt dåligt. Det dåliga överväger dock inte det bra om man ser hela bilden. Jag försöker hela tiden tänka på det posetiva och det hade aldrig fungerat om jag inte haft så många bra vänner här i USA som jag har. Aldrig hade jag klarat det utan dom! 
Vilka bra tips jag kommer med va??? Haha, nej, jag är ledsen men detta är inte min grej hehe, puss.

IDAG


Ligger i soffan just nu och tittar på Breaking bad. Det är ju helt sjukt bra?! Har verkligen kommit in i det nu!!! Är på tredje säsongen just nu, är det någon som vet hur många säsonger det finns? 
I vilket fall så är jag ledig från skolan idag och imorgon. Så himla skönt! Fyra dagars ledighet är precis vad jag behövde! Ska iallafall till shopping centret lite senare för att kolla på lite grejer, bl.a en ny MBMJ klocka hihihiih. Var inne på att köpa en från Coach först men jag tyckte att dom antingen vägde för lite eller för mycket och var antingen för små eller för stora, så gav upp den iden och tänkte köpa en ny silver från marc. 
Har även en del att plugga på denna helgen men eftersom jag harså mycket tid så tänkte jag skjuta upp det tills imon (kommer sluta med att jag stresspluggar på söndagkväll). Aja, hoppas allting är bra med er! Tusen pussar.  

MITT HÅR

Förra veckan så gick jag till frisören för att fixa mitt hår. Både klippte och slingade det ljusare. Bilderna ger en väldigt otydlig bild om hur det egentligen ser ut, på bilden ser det ut som om jag har utväxt, vilket jag också har. Jag har slingat mitt hår typ tre gånger innan, fast aldrig hos frisören utan alltid själv. Senaste gången jag gjorde det var ungefär för ett år sen vilket såklart bidrog till utväxt. Nu gjorde jag iallafall lite slingor men hela utväxten försvann inte vilket jag heller inte ville, vill nämligen har lite kontraster i håret om ni förstår. 
Men kortare blev det iallafall och det känns så fräsht nu! 

GabriellasUSA

Har ni lust att göra mig en tjänst? Min bästis Gabriella driver en väldigt bra blogg på nattstad som många av er säkert vet om. Nu är det något på gång som heter Nattstads Awards och det skulle betyda MYCKET om ni gick in på nattstad och röstade på henne i kategorin ''Bästa resebloggen''. Hon bor just nu i Alaska och hennes blogg är en av de bästa, väldigt bra uppdatering med mycket fina bilder. Hon förtjänar VERKLIGEN titeln som bästa reseblogg för det är den verkligen! Säger inte så för att jag fått turen att ha hennes som bästis utan för att bloggen är riktigt intressant och bra. Hon har bloggat i flera år och kan sin grej, riktiga inlägg med bra bilder. 
 
Så gå in och rösta HÄÄÄÄÄR på nattstad.se/GabriellasUSA inom kategorin bästa reseblogg. Tar 5 sek
 

Dresscode

Nu ska jag äntligen förklara min dresscode lite mer noggrant. Jag har ju nämnt tidigare att man inte får använda varken jeans eller shorts. Dresscoden är väldigt strikt, när jag var på möte innan jag börjat tyckte jag att rektorn sa att vi får använda jeans varje dag utan fredagar, det är ju inga problem tänkte jag och var glad över situationen. När jag kom hem sen pratade vi lite om mötet och min värdmamma sa något med att man bara får använda jeans på fredagar och det var då jag insåg att jag hört helt fel och att det Karen sa stämde. 
Jag blev helt chockad när jag hörde det för jag använder ju jeans varenda dag hemma liksom?! 
 
I vilket fall, så får vi använda alla andra slags byxor som inte är jeans, och som inte har hål i sig eller liknande. Det är faktiskt inte så svårt som det låter även om jag MYCKET hellre föredragit att få ha på mig jeans när jag ville. Shorts fick vi inte heller ha, dock får vi ha kjol och klänningar som inte är för korta. 
Jag använde ofta kjolar och klänningar innan men nu tycker jag det har blivit lite för kallt och jag märker direkt hur begränsad man blir. Som ni ser på bilden har jag inte så mycket byxor ännu (fattas ett par svarta DR demin) så jag känner verkligen att jag måste införskaffa mig lite fler byxor. 
Jag använde även en del klänningar, dock alltid med nånting över såklart. Får ju inte ha så smala band så det var jag ju tvungen att ha. 
 
Ja, detta var väll de stora grejerna i vår dresscode. Jag vet inte varför det är på detta sättet faktiskt, gillar Sveriges system sååå mycket bättre. PALLA DRESSCODE KÄNNER JAG MEST! 

Brooo

Hej på er, eller godmorgon borde jag kanske säga. Här är det kväll och jag ska titta lite på Breaking bad innan jag lägger mig. Har förresten börjat följa den serien och har sett 7 avsnitt nu men har inte riktigt fastnat för den. Är den verkligen bra? Är den värd att följa? Vet att några kompisar tittar på den och aldrig hört dom klaga. Men jag vet inte riktigt... Aja. 
 
Min dag har varit seeeg. Har tagit det lugnt hela dagen plus pluggat. Samma blir det imorgon. 
Pratade precis med min sköna vän Emil också!!! Sååå längesen vi pratade, var nog senast i somras på seglaveckorna. Så det var lite kul att prata med den lilla gangstern lite. Han ska till Avicii i februari och blev bara liiiite avunsjuk. Vi var ju där tillsammans förra gången och nu ska han dit utan mig. Bitchhhh
 
Har inte så mycket mer att berätta. Vi hörs senare, puss. 
Bild från sthlm mars 2011

K O M M E N T E R A

Jag vet inte vad jag ska blogga om!!! Snälla kommentera vad ni vill att jag ska skriva om, det hjälper både er och mig!! 

Klassrum

Heyyy, här har ni två bilder på hur klassrummen ser ut på min skola. Alla lärare gör sina rum personliga med bilder på familj osv på väggarna. Som ni ser sitter även stolarna fast i bänkarna vilket jag inte gillar speciellt mycket. Jag vill kunna flytta stolen för att sitta på olika sätt men det går alltså inte. 
 
Anyways... Sitter fortfarande i skolan trots att vi slutat för ett tag sen. Sitter på engelska tutorial atm för att ta i kapp lite läxor jag inte gjort. Är helt ensam i klassrummet så det är skööönt. 
Har inga planer för helgen vilket både är bra och dåligt. Har sååå mycket plugg att göra vilket sugerrr. Vi får se vad jag hittar på. 
 
Aja, ville bara säga hej. Puss

Höst

Hej på errr. 
Precis kommit hem från en kort skoldag och tagit mig en varm dusch. Har väldigt mycket plugg idag så ska sätta mig med det omdelbart. Sååå stressad:///
 
Annars har dagen varit bra. Vi började som sagt 10.40 idag och hade bara 30 minuters lektioner vilket var skönt. Ska snart iväg ut och äta också. Noodels and company heter stället och vi åker alltid dit på onsdagar. Massa olika pasta rätter som är mumsiga. K bry tänker ni nu men har faktiskt inte så mycket att skriva... Det är sååå kallt här nu. Verkligen höstväder!

Blackout theme

Hade precis börjat plugga när jag får sms från Corbett som undrar om jag ville följa med till fotballsgamet som var ikväll. Var väll inte jättetaggad på att följa med eftersom det både regnade och var kallt ute men bestämde mig för att följa med en liten stund iallafall. 
Jag kan ju helt ärligt säga att det är inte det roligaste att kolla på fotball i tre timmar och behöva stå upp hela tiden, jag fattar inte ens spelet så det blir lite extra tråkigare. Idag var det dock skitkul! Det var en ganska viktig match för vi närmar oss state championchips och det är ju såklart viktigast. 
I vilket fall så gick det till andra halvleken av fyra och en kille blir så hårt tacklad att ambulansen var tvungen att hämta honom. I princip så blir någon skadad varenda match, men oftast inte så hårt att man måste åka till sjukhuset. Som ''tur'' var så var det inte någon från vårt lag. 
Vi spelade hur bra som helst och leder hela matchen fram tills det är två minuter kvar och andra laget gör en touch-down. Helt plötsligt blir det 45-46 till dom och det var endast några få minuter kvar. Stämningen blir helt sjuuuk, alla var helt inställda på att vinna och sen helt pltösligt blir poängen hur lika som helst och dom leder med 1 poäng. Vi var SÅ nära på att vinna men tyvärr så förlorade vi med 2 poäng. BLEV SÅ JÄVLA ARG!!!! Aldrig blivit så arg innan när det gäller fotball. Så jobbigt att förlora en sån viktigt match när man lett hela matchen men vi spelade jävligt bra och det var sååå himla kul och kolla! 
Detta blev vår sista fotballs match och snart börjar basketball season så det ska bli kul! 
 
Imorgon börjar jag 10.40 vilket är liiiivet. Ska plugga lite nu samtidigt som jag ska äta godis. Puss

Godis + mössa

Igår när vi kom hem från Dallas hade jag fått brev från pappsen med godis och en mössa jag saknat. Världens härligaste mössa, använde den nästan aldrig hemma men fick helt plötsligt ett sug efter den specifika mössan så bad pappa skicka den samtidigt med lite godis. Mums:)))) 

NY; JUICY COUTURE


Regler

Fick en fråga om regler så tänkte att det var ett perfekt läge att ta upp det lite mer noggrant nu eftersom jag har bloggtorka. 
Men ja, det finns väldigt mycket regler inom organisationen som måste följas sen varierar det mellan olika värdfamiljer hur mycket regler man har inom den. Sen kan jag ju säga direkt att reglerna CCI har följer jag inte ett skit, blir bara irriterad och arg när jag tänker på dom. 
 
Inom STS organisationen:
 1. Ingen alkohol - får varken dricka eller vara nära alkohol. 
 2. Inga droger - samma som med alkoholen, får inte ta eller vara nära droger
 3. Inget sex - pga av säkerhet får man inte ha sex för att inte bli gravid eller få sjukdomar
 4. Inga hemresor - för att inte få hemlängtan får man varken åka hem eller få familjemedlemmar att hälsa på förrens i slutet av året
 5. Inget körande - man får inte köra motordrivande fordon vilket helt ärligt SUGER! Det är för mig den sämsta regeln nånsin för här kör 14-åringarna bil så kommer jag här snart 18 och får inte köra. Man känner sig handikappad
 6. Man måste hålla betygen uppe - man måste hålla ett C i varenda ämne, men tror faktiskt inte det är så många som har problem med betygen, på min skola är dom jätte snälla mot mig när det gäller betyg. 
Inom CCI organisationen (min amerikanska organisation): 
 1. Samtal hem 2 grr i månaden - Ja, enligt deras regler får man bara prata med familj/vänner i sitt hemland två gånger i månaden i 30 minuter.
 2. Begränsad tid på sociala medier - 30 minuter varje VECKA tillåts man vara inne på sociala medier såsom facebook, twitter, instagram osvosv.
 3. Ingen dator på rummet - Varken mobil eller dator får man ha på rummet 
 4. Tacka familjen varje dag - Man måste säga tack till allting, hela tiden, vad din värdfamilj än gör för dig måste du tacka för allt 
 5. Ärlighet - Du får ALDRIG nånsin ljuga inför din värdfamilj och måste vara ärlig med ALLT
(Inte en enda regel som följs här)
 
Inom skolan:
 1. Inga mobiler - mobilerna får inte synas under lektionstid men under raster och lunch får man ha dom
 2. Vårdat språk - inga svordomar elle annat ovårdat språk
 3. Dresscode - Inga jeans eller shorts, killar får inte använda t-shirt utan bara tröjor med krage, inga hål i byxorna och banden på linnen får inte vara för tunna
 4. Man kallar sin lärare för Mr, Mrs eller Ms - väldigt självklart för dom som bor här men för foreigners är det inte alls lika självklart
Inom min värdfamilj har jag inte speciellt mycket regler, vi har inte pratat om det i överhuvudtaget faktiskt. Men vissa regler tar jag som självklart tillexempel som att höra av mig om vart jag är, hjälpa till i hemmet och bara vara artig. Har faktiskt inte fått några sysslor än men man vet aldrig när de kommer, OM det nu kommer. 
Ja, det finns en del regler här som jag inte alls följer och sen finns det andra som måste följas såklart. Hoppas detta inlägget ger er lite mer om vilka regler som finns, jag inser själv att det finns massa jag glömt nu men dessa är dom stora som jag kommer ihåg. 
PUSS

Shopping


Dallas

Heyy.
Hur har ni det? Jag har det super! Har haft en jätte skön dag här i Texas. 
Började dagen med att gå ner till min värdmammas bror som bor fem minuter här ifrån och äta frukost. Efter det gick vi omkring lite i området med deras två hundar. Vi gick sedan tillbaka till hotellet och badade några timmar innan vi gick till spaet och fixade våra naglar.
Har haft en väldigt skön dag, efter att vi ätit gick vi tillbaka till poolen för att bada i bubbelpoolen. SÅ HIMLA SKÖNT!!! 
Imorgon ska vi åka till ett shopping center och kolla. Dom har HM där så ska faktiskt kolla hur det ser ut där, handlar ju vanligtvis inte där så vi får seee. 
Har lite bloggtorka nu, vet inte vad jag ska uppdatera om... Kommentera om ni undrar något. 
Ha det bra, puss!!! 
 

31 oktober

Idag var det alltså halloween vilket såklart firades. När jag kom hem från skolan hjälpte jag till med att försöka få bort alla löv som ligger runt om på tomten. Alltså, träden tappar nästan alla sina löv så ni kan tänka er hur mycket det ligger på marken!!! SJUKT mycket! 
Sen fixade jag mig iallafall lite innan det kom lite folk, jag hade inte alls speciellt roligt eftersom det bara var vuxna och småbarn som kom, kände mig lite ensam när jag inte kunde prata med någon. Aja, sen kom det ju såklart massa barn som trick o treatade och jag låg inne på soffan och kollade på Paranormal Activity 2, måste vara den tråkigaste filmen ever! Hur finner man sånt skrämmande? Fattar inte... 
Kvällen avslutades på övervåningen där vi spelade piano och gitarr medans Mich o hennes kompis dansade. Mysigt avslut! Har varit väldigt oaktiv denna vecka med familjen och bara varit på mitt rum de mesta så det känns väldigt bra att åka iväg till Texas imorgon då vi kommer vara med varandra mycket! 
 
Annars är allt som vanligt. Ska bli kul och göra och upptäcka något speciellt. Alla vet ju att Texas är lite speciellt... Skall upp tidigt imorgon och packa och sånt sen ska vi bila ner till Dallas vilket tar ungefär fem timmar. Vi åker igenom hela Oklahoma så det blir tre olika stater på en dag. Cooling jao
Ville bara ge er en uppdate. Tar nästan aldrig bilder här borta men tar med mig systemen till T så förhoppningsvis använder jag den också... Puss! 

RSS 2.0