BYTT BLOGG

Ledsen för det jag nu måste säga men har bytt blogg ännu en gång... Har verkligen tröttnat på blogg.se och tycker nattstad verkar som en mycket bättre bloggportal... 
Så här är min nya blogg 
NATTSTAD.SE/JULIALEONAUSA NATTSTAD.SE/JULIALEONAUSA NATTSTAD.SE/JULIALEONAUSA

Wall

Fick två paket på posten denna veckan, ett från mormor och ett från pappa. Fick lite random saker från mormor som, vantar, en kalender, små porlins lucia gubbar, godis och lite bilder och teckningar från mina kusiner. Saknar dom så himla mycket allihoppa. Tror december kommer bli ganska jobbig, speciellt eftersom vi har lov och inget planerat... Åhh... 
Har iallafall satt upp massa teckningar och bilder på min vägg nu! Blir så glad när jag tittar på den! Får mig bara att vilja krama om alla på bilderna!!!! 

CHRIST-MAS

Julen är på ingång och denna helgen har vi både julbakat och julshoppat. Jag som hatar julen. Alla blir så himla förvånade när jag säger att jag inte gillar julen. 
-WHAT?! Are you crazy? How can you not like cristmas? What planet are you from? Are you a christian? Who are you? Get out of here.
Blablabla. Alla tycker jag är knäpp med andra ord. Meeen, när jag väl berättar min historia om varför så förstår dom väll. Jag önskade jag tyckte om julen, men helt ärligt så handlar det mer om presenter än om att umgås känns det som. Det värsta är att köpa julklappar, jag H-A-T-A-R det! Var så himla lycklig förra året när jag inte behöva köpa en enda en och jag bara åkte iväg till mamma och spenderade julen i hongkong. Mycket trevligare än att spendera halva december för att stresshandla julkappar. Detta året måste jag ju tyvärr göra det dock. ( ://// )
 
Denna helgen har jag spenderat hos Linnea, i lördags så spenderade vi hela dagen till bakning. Gjorde knäck och pepparkakshus och det tog flera timmar! Idag spenderade vi dagen i shoppingmallet för att köpa julklappar. Gick faktiskt ganska bra! Har några kvar dock men det var enklare än vad jag trodde faktiskt. 
Två dagar kvar i skolan. T V Å! Två väldigt jobbiga dagar dock. Imorgon har jag finals i AP english och på tisdag har jag finals i english. Imorgon har vi free-dress day också. Dags att ta fram mina hollister jeans med hål i. Yes! 

Nytagna bilder på huset

Så här kan det se ut i ett typiskt amerikanskt hem. Brunt brunt brunt... Mitt rum är det enda rum som inte har speciellt mycket mörka färger- precis som jag gillar det. Vitt och fräsht. Huset är ganska stort, tre våningar, sex sovrum, fem toaletter. Dock är jag bara i mitt rum, köket och vardagsrummet.  

Svar

Anonym- Kommer du börja i tvåan när du kommer hem? Vilken skola kommer du välja då? Kram super bra blogg

SV; Ja, jag ska börja tvåan när jag kommer hem (om jag kommer hem). Det finns väldigt många alternativ och det var senast idag jag pratade med min school counsler om att möjligtvis gå kvar ett år på Collegiate. Vet inte riktigt om det är möjligt med tanke på med de klasser jag läser just nu, men vi får se. Annars ska jag också söka till samskolan, hvitfeldtska IB program, IHGR, svenska skolan i kenya och the international school in Myanmar. Det är dom skolorna jag skall söka till så får vi se om jag får någon plats på någon av dom, annrs får jag väll forsätta på Polhem:////

DECEMBER

December? HUR kan det redan vara årets sista månad? Vad har ens hänt detta året? Det har gått helt otroligt fort! 
De första sex månaderna av året hände inget speciellt, gick tillbaka och läste min förra blogg och insåg hur otroligt ointressant den är. VARFÖR bloggade jag innan jag åkte? Hur kunde jag ens med att lägga så himla mycket onödig tid på sån skit? Nu har jag en anledning till att blogga för att det faktiskt finns människor som vill veta hur jag har det, men innan. Vem brydde sig egentligen om vad jag gjorde efter skolan? Ingen. 
 
Fattar fortfarande hur detta året kunde gå så otroligt fort dock. Jag ser mig fortfarande som sexton år och blir fortfarande lika förvånad varje gång jag inser att jag faktiskt är sjutton. Blir arton om bara fem månader vilket bara är helt sjukt! Blir alltså vuxen på riktigt. 
2013 har både varit bra och dålig. Förlorade min farmor vilket var otroligt jobbigt, flyttade till USA kort därefter och fick två väldigt bra vänner. Det är de största grejerna som hänt detta året, har fått en helt ny familj och börjat en ny skola men det har blivit min vardag nu så det är inte speciellt stort längre. Jag upplever nya saker hela tiden vilket är väldigt roligt, men för att vara helt ärlig så gör vi inte speciellt mycket saker faktiskt. Visst, vi gör lite små tripper hit och dit men när vi väl åker iväg gör vi inget speciellt. Jag älskar ju att hitta på nya saker hela tiden, men det blir inte så mycket sånt. Längtar tills jag får min frihet tillbaka, då jag kan åka och göra vad jag vill.
 
Jag har snart varit här i fyra månader, det låter inte så mycket men det känns mycket. Det känns som att jag varit här hur länge som helst och allting har som sagt blivit vardag nu. Varje dag ser lika dan ut, tyvärr. I sverige kunde jag göra mycket mer. Har ju min lilla moppe jag kan åka runt på, men även västtrafik. Här finns det inte en enda buss, vilket gör det svårt för mig att ta mig någonstans utan att vara beroende av andra. 
 
Nu har jag äntligen fått någonting att se fram emot också. 12 februari åker jag, elme och enoc till Hawaii en vecka. Ska bli så otroligt roligt och jag hoppas den veckan blir minst lika bra som veckan i NY. Det har verkligen varit det roligaste sen jag kom hit. Annars är det snart dags för vinterlov men har ingenting planerat så har inget att se framemot där heller. Just nu längtar jag bara till februari, då julen är över och vi går mot varmare väder. 
Snart börjar även julstressen. Usch, jobbigaste årstiden på hela året helt klart. 
 
December kommer gå väldigt fort, det känner jag redan nu. Vi har tre veckor kvar i skolan, och de kommer vara väldigt jobbiga. Finals sucks. 
Ha det bra! 
Hawaii 2010

RSS 2.0