Mejl

Precis kommit hem från en middag på jensen. Super gott som vanligt! Nu ligger vi inne på hotellrummet och kollar lite på tv från almedalen. Är faktiskt jättetrött nu och ska upp tidigt imorgon. Tagga hotellfrukost dååå!!! Efter ambassad besöket blir det förhoppningsvis lite shopping också:))
Kan även berätta att jag precis fick mejl från min värdfamilj! På tåget hit upp satt jag och skrev ett mejl men som jag aldrig skickade. Får lite ångest när jag har väntat så länge med att skriva men helt ärligt så har jag haft en del anledningar som gjort att jag inte haft orken... Men nu känns allting så bra och jag svarade direkt när jag läst klart, har jag tur så har jag svar redan imon:) Är på SÅ bra humör nu! 
 
Men nu ska jag nana, vi hörs imorgon!
 

Ready for the embassy

Nu är jag redo för att fixa visumet, har fixat iordning alla papper så det inte ska vara några problem när jag kommer dit. Åker imorgon vid 12 tiden tillsammans med mormor, känns skönt. Tid för familjen är högsta prioritet atm...
 
Nu sitter jag iallafall och snackar med Gustaf i skype, var faktiskt ett bra tag sen jag pratade med honom så det känns braoo. Är dock väldigt trött så tänkte nana strax, puss
 

The U.S

Lördag... Vaknade vid 9 tiden och kollade lite på Gossip girl ett tag. Har kommit in i en USA period nu igen. Kan verkligen inte sluta tänka på att jag åker snart, känns helt obeskrivligt. Ena sekunden längtar jag ihäl mig och andra har jag sjukaste ångesten, otroligt blandade känslor dvs. 
 
När jag har dessa perioder sitter jag uppe konstant och läser olika utbytesstudenters bloggar. Kan sitta uppe i flera timmar och inte ens märka att klockan blivit 4 på morgonen liksom... Känns som om jag läst varenda blogg nu!!! 
Nästa steg är bara att skriva ett mejl till min värdfamilj, tycker det är ganska svårt faktiskt. Man vill berätta så himla mycket samtidigt som man är så oerhört tacksam, hmm... 

Skall i vilket fall fixa det ASAP, imorgon tar jag tåget upp till stockholm och där har jag ju några timmar som jag kan fundera på vad jag vill skriva. Har kollat upp området på google maps och det ser helt underbart ut, skolan ligger bara några hundra meter från huset! 
Nu ska jag försöka tänka lite på annat innan jag blir galen, puss

Hejsan

Detta är min nya blogg som jag kommer använda innan- men också under mitt utbytesår i USA. Som jag berättade på min andra blogg så har jag fått min värdfamilj i Kansas. Har ännu inte tagit kontakt med dom, jätte tråkigt verkligen men efter omständigheterna de senaste dagarna har jag inte haft den kraften. Ska höra av mig så fort som möjligt, ska bli så himla roligt och få prata med dom! 
I vilket fall så skall jag upp till stockholm söndag-måndag för att fixa mitt visum. Har varit en del att fixa inför det men har gjort klart i princip allting nu så det känns skönt. För att få visum till USA måste man åka till ambassaden i stockholm för en kort intervju sen tar dom mitt pass och skickar tillbaka det inom två veckor. 
 
Kan inte fatta att jag åker snart... 1 Augusti lämnar jag sverige för 10 månader och hoppas att inte komma tillbaka sen hehe:)) Nejdå, vi får se, får väll återgå till tråkiga Polhem eller något... Hope not! 
 
Jag vet att designen är väldigt lik den förra, men tro det eller ej så är det en anorlunda bild i headern, faktiskt... Nejmen får väll fixa det någongång. Men denna fungerar tills vidare!
Har ni några frågor så är det bara att kommentera! Puss. 

RSS 2.0