Instagram

Tänkte även berätta att ni kan följa mig på instagram där jag heter julialeona

Halloween

Heyyy, ledsen för seg uppdatering nu på senaste tiden men har varit så jävla trött. Idag är det halloween vilket självklart ska firas med "party" hos oss senare. Alla grannar kommer och sen ska vi väll gå ut o trick or treata, who knows. 
Imorgon åker jag till Texas, SÅ taggad!! Ska bo på ett jättefint hotell (four seasons) hehe lyyyx, ska i vilket fall bara slappa. Antagligen kommer vi spendera mycket tid på spaet osåå.
 
Har inte jättemycket att skriva atm, är ju i skolan :((( 
L I F E !!!
Edit, It's frozen yoghurt 

P O D C A S T


Edvin Berg - I will be here

Så himla fint verkligen, kan inte sluta gråta... Önskar jag kunnat se hela galan men eftersom TV4 inte tillåter människor från utlandet kolla på deras kanal så får jag nöja mig med detta klippet. Tyckte det var värt att dela.
#Tillsammansmotcancer

Podcast?

Hej allihoppa! 
Ledsen för ingen uppdatering igår men tiderna här borta är helt anorlunda så har ingen tid alls till att uppdatera när ni väl läser... Aja, ska försöka sätta inläggen som tidinställda istället! 
Igår var det iallafall måndag och för er fuckers där hemma har ni lov, självklart har inte jag det vilket suger men det funkar. Månaden var helt okej, var jättetrött som vanligt men dagen gick väldigt fort. Efter skolan blev jag upp plockad så åkte vi direkt till post kontoret för att posta lite grejer. Åkte efter det till en sportaffär för att köpa skor till Mich och Will men jag kom även hem med en ny träningsjacka! 
 
Pluggade även en del igår. Känner att det börjar gå så mycket lättare med läxorna nu så det tar inte alls lika lång tid som det gjorde i början! Har iallafall skrivit klart en uppsats och läst lite olika grejer. Har en redovisning och två quizzes idag men tror det kommer gå helt okej. Imorgon har jag test i government vilket inte kommer gå lika bra haha
 
Aja, jag och Gabriella hade även en rolig idé om att starta en podcast. Skulle ni tycka det är kul? Det blir över skype isåfall och när vi testade igår blev det helt okej bra. Hade väll lite problem med att hålla oss till ämnet men om ni har några tips på vad vi kan prata om skulle det uppskattas enormt! Vi kan prata om precis vad ni vill tex, hemlängtan, värdfamilj, skola, vänner osvosv. 
 
Har inte så jättemycket mer att säga. Idag är det tisdag och har inget speciellt planerat mer än plugg, precis som varenda veckodag. Bara två dagar kvar till Halloween och tre dagar kvar till Texas. Ska bli så skönt att göra något roligt.
Söta Frosty, så himla gosigos

Cancer

''Inte nog med det så fick jag en mycket jobbigare nyhet på tisdagen då det visade sig att min farmor fått en allvarlig cancer. Detta är något jag inte sagt till någon förutom en, just för att jag inte orkar. Jag orkar inte må dåligt och jag orkar inte tänka på det för när jag väl gör det, som nu, då kan jag inte sluta gråta. Det går bara inte, jag ligger och försöker tvinga mig själv att sluta men det finns inget stopp. Det bara rinner och rinner och rinner. Jag älskar hela min familj så himla mycket och om någon skulle försvinna nu, skulle jag aldrig kunna komma över det känns det som.''
Mars 2013
 
Minns när jag skrev detta när jag precis fått reda på att min farmor fått cancer. Var så jävla ledsen men hade hela tiden hoppet uppe om att allt skulle bli bra igen. Jag trodde verkligen att allt skulle bli bra igen. Vi alla trodde att vi skulle få ha några år kvar med henne men det blev endast några få månader. 
Läkarna var optimistiska och sa att dom kunde opera bort det och hon fick massvis med olika mediciner som skulle hjälpa. Men hon blev bara sämre och sämre. 
Jag kom ihåg den tisdagen då allt blev till ett helvete, jag och några vänner satt och fikade på NKs EH. Vi hade inte setts på nån vecka pga att sommarlovet börjat och de flesta var upptagna med jobb. Jag var så glad över att äntligen få träffa dom igen och att få planera vår midsommar som vi skulle fira hos Matilda i hunnebostrand några dagar senare. Det dröjde inte många minuter innan jag fick ett skype meddelande från mamma där hon skrev att farmor var döende. Jag fick panik för jag hade ingen aning om att det var så allvarligt, allt kom så plötsligt. Vadå döende? Sen när då? Jag ringde pappa direkt och försökte få honom att förklara men det gick inte.
Jag grät och grät tills tårarna nästan tog slut, allt medans vi satt på EHs övervåning. Jag hade verkligen ingen aning hur jag skulle hantera situationen, jag smsade min faster om att hon skulle ringa och förklara vad som hade hänt. Jag försökte tänka på annat ett tag eftersom jag fortfarande var med mina vänner, bestämde mig fort för att inte sova hemma utan hos Linnea. Vilket jag gjorde. Vi gick omkring lite i stan, letade efter midsommarklänningar, jag försökte hela tiden hålla tårarna inne men det var så otroligt svårt, det gjorde så jävla ont. När jag senare kom hem till Linnea kändes det lättare, jag pratade med min faster och bestämde att jag skulle åka ut till kungälv dagen efter för att hälsa på farmor. Jag jobbade på seglaskolan på dagen, sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte ut till kort-tidsboendet där hon bodde. När jag kom dit var min faster och farbror där, och vi alla satt och pratade i timmar. Jag hade några dagar innan fått reda på min placering så vi pratade mycket om USA. Stämningen var bra, alla var glada och efter att ha gråtit så mycket dagen innan kunde jag äntligen känna mig gladare. När vi märkte att hon blev trött, bestämde vi oss för att åka hem. Jag kunde inte krama henne för att hon var för svag så vi vinkade hejdå. Jag hade ingen aning om att detta skulle vara sista gången jag såg henne. 

Dagen efter var det äntligen dags för att åka upp till hunnebostrand. Jag hade tvekat på om jag verkligen skulle följa med på grund av farmor men bestämde mig för att åka ändå för att ha roligt med mina vänner. Jag lyckades tänka på annat och jag hade två väldigt bra kvällar med alla goa tjejer. När vi sen kom hem på lördagen började jag må dåligt igen. När jag kom hem var jag helt ensam och jag började gråta, i flera timmar grät jag, trots att farmor fortfarande levde var det något som fick mig att må sämst. Det var så himla jobbigt att inte ha någon aning om hur framtiden skulle bli, jag hade ingen aning om hur länge hon skulle klara sig. 
När jag senare åkte hem till Issa på kvällen blev det lite bättre, men jag orkade inte göra någonting. Jag la mig på golvet och låg där till jag skulle åka hem. Grät hela vägen hem och länge in på natten. 
Dagen efter, söndagen den 23 juni, skulle jag först in till stan med några vänner och sen träffa mina älskade kusiner för att åka till åbybadet och bada. Jag minns när jag stog och sminkade mig hur jag tänkte ''Tänk om farmor dör nu när jag står och sminkar mig och istället för att vara med henne så står jag här och fixar mig?'' 
När jag kom in till stan och såg mina vänner hann jag inte ens säga hej innan jag fick ett sms från pappa där han skrev att hon somnat in. Visste inte vad jag skulle ta mig till, jag fick panik. Jag grät och det kändes som att hela min värld gått i bitar. Vi satte oss på en bänk och jag försökte förstå vad precis hade hänt, men det gick inte. Jag funderade på vad jag skulle göra, jag visste att pappa inte var hemma och om jag skulle åkt hem skulle jag vara ensam och det hade jag verkligen inte klarat. Jag bestämde mig för att träffa mina kusiner som planerat men berättade inte vad som hade hänt förrens jag var påväg hem några timmar senare. 
 
Jag kommer fortfarande ihåg hur allt kändes, bara någon timma efter att jag fått beskedet satt jag i bilen påväg mot åbybadet med mina kusiner och låtsades som inget hade hänt. Min farmor hade precis dött, och där satt jag och skrattade. Grejen var den att jag fattade inte, jag förstod inte vad det faktiskt skulle innebära att hon försvunnit. Det tog mig ända fram till begravningen för att förstå att hon verkligen var borta. Tre veckor efter att hon dött hade vi begravningen, den 12 juli. Det måste ha varit den värsta dagen på hur många år som helst, jag trodde jag skulle klara det ganska bra men det räckte med att kom dit och såg kistan och jag började gråta direkt och kunde inte sluta. När gästerna sen kom och vi skulle hälsa alla välkomna försökte jag hålla inne det men det gick verkligen inte. 
Begravningen var det det värsta jag varit med om, den var så fruktansvärt sorglig och jobbig. Det var nu man verkligen insåg på riktigt att hon aldrig mer kommer tillbaka och det gjorde SÅ ont att förstå.
 
Nu fyra månader efter hennes död kan jag fortfarande gråta mig till söms, jag kan fortfarande skrika av den smärtan man fortfarande känner och jag kan fortfarande tänka tillbaka på alla minnen vi har och hur det kommer vara att aldrig mer träffa henne. Allt är fortfarande otroligt jobbigt för mig och jag har väldigt svårt att prata om det som hände utan att få tårar i ögonen. 
Men det blir bättre, jag har underbara vänner som ställer upp och hjälper mig ifrån jobbiga tankar, vilket betyder jätte mycket. 
 
Jag älskar dig så otroligt mycket farmor och du ska veta att jag saknar dig så otroligt mycket. Cancern tog dig vid 68 års ålder och det är alledes för ungt men nu slipper du iallafall lida.


Shopping

Vans // Två stickade tröjor och en oversized t-shirt från Forever 21 // Sportbh, träningstights, vattenflaska och hoddie från VS. 
 
Ja, här ser ni lite av shoppingen. Köpte även lite små saker som är bra att ha men som är onödigt att visa i bloggen. Blev riktigt förvånad när jag gick in i Forever 21 och hittade massor jag ville ha. Känner att den stilen dom har inte riktigt passar mig men hittade massa stickade tröjor osv. Köpte även nya träningskläder från VS, sportbhn är så himla skön och tightsen är jättesnygga! Köpte även ett par nya vans lite spontant, tyckte dom var lite coola faktiskt. 

Lördag

Träffade Linnea vid 12 tiden vid shopping centret och gick runt där i mer än 5 timmar. Lagom trött när jag kom hem kan jag lugnt säga att jag var... Men det var iallafall jättekul! Shoppade massor och hade det trevligt. 
När vi var klara vid halv 6 tiden körde vi hem Linnea och åkte sen direkt till en mexikansk resturang och åt. Vilket var gott. När jag kom hem vid 8 pratade jag lite med mamma innan jag ringde Gabriella. 
Strax efter två la vi på, vi pratade alltså i 6 timmar om allt och inget. Vi har nu massor utav saker planerade och är bara sååå taggad på livet. FAN VA VI ÄGER, GÅR INTE ENS ATT BESKRIVA. 
 
Idag har jag även passat på att mejlat rektorn på min drömskola!!! Ska ansöka nästa vecka och hoppas verkligen på att jag kommer in, antagligen inte men kommer aldrig sluta hoppas! 
Klockan är två på dagen här nu och jag har inte gjort mycket alls idag, bara tagit det lugnt. Ska börja plugga lite nu tyvärr... Orkar inteee:( Men aja. 
Ska visa er shoppingen strax också, är faktiskt jättenöjd! 
Puss så länge ♥
 

Godmorgon!

Hej alla fina... Klockan är snart 10 och jag har varit vaken i två timmar ungefär. Hade gärna sovit lite längre men det är svårt när Mich och Will stampar på övervåningen... Aja, har iallafall tagit det väldigt lugnt. Lyssnat på musik, kollat på greys anatomy och läst lite bloggar. Helt perfekt start på dagen! 
Ska nog gå upp och ta lite frukost innan jag börjar göra mig iordning för dagens shopping. Ska bli sååå skönt för jag behöver såå mycket! Ska även kika på en ny klocka:))
 
Såg även igår att Avicii släppt sina biljetter för hans konsert i februari, skulle gjort allt för att få gå på den. Såg att några av mina vänner ska åka dit och kan säga er att jag är så jääävla avis på er!!!
Minns när jag var på hans konsert 2011 med Emil och Louise och tyckte det var sååå bra, nu är ju hans låtar 100 gånger bättre än va dom var då, levels var fortfarande min favorit då liksom så kan tänkte mig att denna konserten kommer bli så mycket bättre! Aja, finns inget att göra åt det. I'm stuck here in Kansas. 
 
Ville bara säga hej och önska er en bra kväll så hörs vi förhoppningsvis senare! 

FREDAG

Yes!!! Äntligen fredag och höstlov!!! Fyfaan va skönt det ska bli med en veckas ledigheter med inga läxor! 
Eller inteeeee, nej inte fan har jag något lov? Vilket suger för behöver det verkligen! Får väll nöja mig med att det är helg antar jag. Är så fruktansvärt jävla trött, har varit trött hela veckan så denna helgen ska jag verkligen bara ta det lugnt. Antagligen ska jag inte på football ikväll vilket jag hoppas, för det är inte så himla kul och stå ute och frysa i flera timmar. Imorgon ska jag träffa Linnea så ska vi shoppa, behöver verkligen det!!! Paniiik. 
Så det ska bli skönt iallfall, få prata lite svenska. Hahaha, lol på att jag i princip pratar mer svenska än engelska här. Gabriella o ja.... XDXDXD 
I vilket fall är det de jag har planerat för denna helg, ta det JÄVLIGT lugnt och shoppa och plugga LITE. 
 
Nästa vecka är det halloween och på fredag drar jag till Texas över helgen! Hur coolt? 
Så jaaa, här är en liten uppdate. TUSEN TACK FÖR ALLA ERA TIPS PÅ SERIER!!!! Ni är ju fan bäst!

Jag

- Jag har väldigt lätt för att få känslor för killar vilket jag tycker är väldigt jobbigt för det bidrar till att jag lätt blir ''sårad''. 
 
- Mitt svåraste ämne i skolan är svenska, jag hatar att skriva noveller eller att analysera texter osv. Fyyy. 
 
- Greys Anatomy, The OC, Gossip girl och Prison break är mina absoluta favoriter när det gäller serier.
 
- Jag hatar vintern obeskrivligt mycket, hatar kyla och hade lätt kunnat ha sommar hela året. 
 
- Denna sommaren var den värsta nånsin för mig.
 
- Jag vill aldrig nånsin tatuera mig.
 
- Jag lever på Dr. Pepper här borta.
 
- Finns inget jag saknar sa mycket som friheten jag har hemma.
 
- Jag har den sämsta fantasin nånsin.

HC

Lite fler bilder från homecoming, snyggaste dejten hade man ju iallafall hehe 

Home from school.

Stannade hemma från skolan idag för att jag var så himla trött. Alltså, jag har hostat i flera veckor nu och har svårt att sova pga det. Idag när jag vaknade mådde jag jätte dåligt och kände verkligen inte för att gå upp till skolan. Så jag stannade hemma vilket var väldigt skönt. Sov hur länge som helst, åt sjukaste sockerbomb frukosten och bara låg och vilade hela dagen. Precis vad jag behövde! 
 
Rensade även mina facebook vänner då jag är så otroligt trött på att bara läsa massa jävla skit hela tiden. Tog mig i princip två timmar och lyckades radera över 600 vänner, fattar ni eller? Hade över 600 människor som jag inte ville ha längre, tog bort massa 95/97or jag aldrig pratat med, gamla barndoms vänner jag inte känner längre, alla ''thugs'' i t-landa som man inte delar en enda åsikt med och alla randoms helt enkelt. Känns skönt!! 
 
Har inte gjort så mycket mer än det, rensat lite grejer här hemma, inte för att jag har så mycket grejer än men ändå. Men mest har jag bara legat i sängen och kollat på greys anatomy. Kollade även på säsongsavslutningen av hollywood fruar. Försökte plugga lite nu på kvällen med det gick inte så bra, hehe. 
Imon ska jag till skolan igen, har inget att se fram emot denna vecka så har ingen inspiration till livet typppp. Nästa vecka är det både Halloween och Texas på schemat, äntligeeen. 
 
KAN NÅGON DELA MED SIG AV NÅGON BRA SERIE??? Har sett Gossip girl, the oc, prison break, lost, greys anatomy. Jag behöver följa ngn ny bra serie!!! Plzzz kom med tips. 

REPOST; VIDEOS

Videon från NY, den bästa veckan i hela mitt liv. Detta var första gången på två månader jag kände mig lycklig. Träffade så otroligt bra vänner där som gör att jag klarar detta året, utan dom hade det varit så himla mycket svårare, obeskrivligt lycklig över att jag har dom. 
Den andra videon beskriver lite hur min vardag ser ut här med skola, tennis, plugg & familj. Håller just nu på med en annan video som beskriver lite vad jag gör på helgerna med vänner, familj, träning och football. 

Roligaste



Gårdagens


A day a miss

Midsommarafton 2013

Min värdfamilj

Tänkte ta och skriva ett litet djupare inlägg om min värdfamilj då jag ofta får frågor om dom. 
Jag bor i en familj med två barn som heter Will och Michaela, Will fyllde 7 år samma dag som jag kom och Michaela fyller snart 9. Jag och Mich som hon kallas är som systrar, jag kan bli så jävla irriterad på henne ibland och ibland har vi jättekul tillsammans. Hon är otroligt mogen för sin ålder så man kan prata med henne som om hon vore en kompis vilket är skönt. Will är ganska blyg och inte lika pratsam, men han är så himla söt! Båda två är supersöta! 
Sen har vi Karen och Kevin som är mina värdföräldrar. Båda är jätte snälla (ibland lite för snälla) och jag gillar båda mycket! M och W får i princip allt dom ber om, vilket såklart har en negativ sida också. Ja, dom är väldigt bortskämda men dom vet hur man ska bete sig vilket är det viktigaste. Till deras försvar så är väldigt många människor bortskämda här, speciellt i min skola men också i mitt område. 
 
Att bo med småsyskon kan jag tycka är lite jobbigt ibland också. Tillexempel igår när jag ville sova ut efter homecoming kvällen, vaknar jag vid 8-tiden för att Mich stampar och skriker på övervåningen. Det är då man bara vill skrika HÅLL KÄFTEN FÖR-FAAN! 
Så lite sånna grejer kan vara störande med småsyskon, men dom är så himla söta ibland så att jag anser att deras posetiva sidor överväger de negativa! 
 
Angående regler så har jag inga. Jag behöver inte städa mitt rum då vi har en städerska, jag behöver inte tvätta mina egna kläder/lakan, jag blir körd överallt när jag vill osvosv. Jag behöver inte göra några sysslor, men jag hjälper ju såklart till med saker ändå.
Angående tider jag måste vara hemma så är dom väldigt chill med det också. Jag hör alltid (oftast, hehe) av mig om vart jag är och får alltid svaret ''Have fun''. Brukar alltid komma hem vid 11-12 tiden och då har dom alltid gått och lagt sig. Igår när Jack frågade när jag var tvungen att vara hemma så sa dom vid 1-2 tiden och att jag skulle höra av mig om det blev senare. Väldigt skönt dvs, för det känns lite som hemma då jag sällan hade tider att passa. 
Så ja, detta är en liten kort beskrivning av min underbara v-familj.

BLACK DRESSES

Beställde hem lite grejer från Zara i veckan och i paket fanns bland annat dessa två klänningar med. Gillar dom jätte mycket och passar jättebra!! 

Q/A

Emma- Hej, jag funderar på att åka på utbytesår jag med. Det ända som gör mig tveksam är att jag är ganska blyg.. jag gillar tex inte att redovisa inför klassen och det kan ju bli ett problem. Är det mycket redovisningar? är det jobbigt att stå och prata själv framför klassen? Tror du jag kan åka även fast jag är blyg eller blir det svårt och jobbigt för mig?
Du har en jättebra blogg! Kram

Tänkte svara på denna fråga enskilt eftersom jag känner igen mig så mycket i din oro. Först och främst så är jag också blyg! Jag hatar obekväma situationer och brukade göra allt för att inte hamna i dom. Jag kan ofta vara tyst i början och söker gärna inte uppmärksamhet. Ibland är det dock helt tvärtom, ibland kan jag verkligen sticka ut och bjuda på mig själv. 
Just med att redovisa inför klassen och prata inför massa människor har jag aldrig gillat. Jag minns när jag gick i 8an och skulle göra en redovisning om 911 inför klassen, har ALDRIG varit så nervös inför en redovisning som jag var då. Under hela presentationen darrade min röst och alla hörde hur nervös jag var, efter redovisningen skämdes jag så jävla mycket eftersom jag var så röd i ansiktet och hjärtat slog i 180 km/h vilket gjorde det svårt för mig att prata. Sen dess bestämde jag mig för att ALDRIG bli så nervös igen, och visst, så himla nervös blev jag aldrig igen men självklart blev jag fortfarande nervös inför redovisningar/presentationer. 
När jag började på gymnasiet blev det lite bättre men engelska lektionerna var fortfarande ett väldigt stort problem för mig. Jag hatade att läsa ut ur boken utan förvarning och blev ibland tvungen att gå ut från lektionerna för att jag var rädd att hon skulle be mig läsa. 
En anledning till varför jag åkte iväg på utbytesår är just för att bli säkrare i mig själv. Jag orkar INTE känna den där jävla oron i klassrummet om att jag kanske skulle bli vald till att läsa ut högt. 
När jag kom hit var jag fortfarande väldigt nervös över att redovisa, speciellt eftersom det MÅSTE vara på engelska. Anledningen till varför jag har så många redovisningar per vecka är för att jag valt en sådan klass, just för att få bort oron. Jag har haft en annan redovisning i en annan klass och det var i gov. Så hade jag inte tagit min adv comp klass hade jag definift inte haft så många redovisningar per vecka. Jag valde det alltså själv.
Nu kan jag säga att jag är inte nervös alls inför presentationer eller redovisningar längre. Den klassen har verkligen fått mig att släppa all oro och jag är verkligen super glad över att jag tog den klassen för den har REDAN hjälpt mig mycket!! 
 
Jag tycker absolut inte att du ska tveka på att åka pga av din blyghet för JA, du kommer sättas i jobbiga situationer där du tvingas prata MEN (!!!) det kommer hjälpa dig så otroligt mycket sen!! Gör det!!! Ta en risk, vad är det värsta som kan hända?

HOMECOMING

Yessss, igår var det äntligen dags för homecoming. En kväll jag varit så otroligt nervös inför men också längtat till. Började dagen med att åka down-town föratt fixa håret med Diana. Blev liiite besviken när jag insåg att jag inte kunde ha håret nedsläppt för att lockarna skulle försvinna då. Så vi satte upp det och det blev väll helt okej! 
Sen började jag fixa mig hemma tills Jack kom vid 6 tiden för att hämta mig. Vi tog lite bilder här hemma innan vi åkte till ett ställe för att möta upp vår grupp för att sen ta ännu fler bilder. Efter fotegraferingen åkte vi till en resturang där vi åt och hade det trevligt innan dansen började. 
Självklart ville vi ju inte vara där först så vi åkte till ett glass ställe innan och köpte glass, så himla kul när 15 pers kommer in i klänningar/kostym och alla bara stirrar. Hahah så jävla kul när glass gubben frågade om vi skulle på homecoming och Jack svarar 
-No, we are from Collegiate so we dress like this everyday. 
Ett litet inside joke maybe men jag lovar er att det finns något i det han säger. 
Vi åkte till dansen och var där ett tag, kan inte säga att det var jättekul men det var roligt att se alla så finklädda och glada. Vi stannade typ en timme innan vi skulle dra vidare till en fest, men när vi väl kom dit var det i princip 4 bilar där så vi drog vidare yttligare till en annan kompis. 
Kom hem vi 2-tiden och idag vaknade jag vid 8 så är så jävla trött just nu. Ligger bara i soffan och chillarrr, så härligt. 
So yes, this was my homecoming. Hade en underbar date och underbart sällskap av vänner och familj. Mitt liv äger. 

Bra dag

Idag var jag ledig från skolan för att alla freshmens, sophmores och juniors skulle göra PSAT, som är ett test. Jag slapp och var därför ledig hela dagen. Fy vad jag behövde det! Bar ta det lugnt, sova hur länge jag vill, göra vad jag vill osv. Började dagen med att gå upp vid 10, koka ägg för att sen göra äggmacka. HAR SAKNAT DET SÅ!!! Dock var det lite svårt då dom inte har någon ägg-delare här så var tvungen att dela äggen i små skivor med en kniv, inte det enklaste med andra ord. (Vet att ni jätte gärna ville veta mina ägg problem så därför delar jag med mig om dom)
Satte mig sen framför TVn med äggmackorna och kollade på greys anatomy. Skulle sen sätta igång med pluggandet men inte. Jag gjorde nånting jag aldrig gjort förut nämligen gå ut på en powerwalk! Hemma gjorde jag sånt i princip varje dag och hade perfekt rundor. Här var det lite svårare men det gick väll. Jag gick i hela området till jag kom ut till stora vägen och då var det bara att vända igen och gå samma väg tillbaka. Tog med mig Rudolf också och han blev överlycklig eftersom han ALDRIG är ute med koppel. Alla som har hund här låter sina hundar vara i trädgården i stället för att gå ut med dom. Så idag blev det anorlunda. 
 
Sen beställde jag mat hem hit och började plugga. Jag har haft en väldigt lugn och skön dag och har fått mycket gjort. Imorgon är det en vanlig dag i skolan, har ett quiz och en redovisning att göra. Har i princip 1-2 redovisningar i veckan och typ 4-5 quiz i veckan. Japp. Väldigt roligt, ja. 
Har inte så mycket mer att säga mer än att jag är jätte tacksam över alla era kommentarer! Jag har lite svårt att uppdatera bloggen ibland för vet verkligen inte vad jag ska skriva... Kom JÄTTEgärna med förslag! 
Imorgon kommer mina beställa grejer från ZARA också!!! Jippi! Saknar den affären såå mycket...

Till dig som undrade om jeansreglen så innebär det att vi inte får använda jeans mer än på fredagar i vår skola, så det är lite jobbigt för man begränsas ju mycket. Hemma använde man ju jeans varje dag till skolan :(

Powerwalk med Rudolf!





Saker jag saknar

  • Kollektivtrafiken: Helt sjukt hur mycket jag saknar västtrafik! Det är så himla enkelt att ta sig omkring i göteborg, och det är något jag VERKLIGEN saknar! Här är det sjukt mycket svårare och man måste verkligen ha en bil om man vill ta sig någonstans. Eftersom gränsen är 14 år här så är det många som kör, men jag som inte kommer få ta körkort på hela året... Det är tufft, det kommer bli riktigt jobbigt vet jag redan nu. Det finna alltså inga bussar, inga spårvagnar, inte ens taxi!!! 
  • Lösgodis: Självklarhet? Öhh ja. Jag föredrar godis fram choklad, chips och allting (tyvärr). Visst, om du ger mig hallon och jordgubbar vill jag hellre ha det, MEN nu när jag inte kan få lösgodis så vill jag ha det mer än någonsin. Åhhh. 
  • Självständigheten: Att kunna stanna ute hur länge man vill, träffa vem man vill, göra vad man vill. Ja, här måste jag fråga om allt jag gör, eller kanske inte allt. Men jag måste hela tiden meddela om allt jag gör och jag får ångest om jag stannar ute längre än till 11, vilket jag oftast gör endå men är inte helt säker på vad dom tycker om det. Varje gång jag kommer hem sent har dom alltid gått och lagt sig så tror inte dom bryr sig speciellt mycket om det, vilket är skönt. Men det är jobbigt att man ska behöva känna så, ännu jobbigare är det att umgås med människor som ibland kan göra dumma grejer, som kanske åka till en fest efter homecoming. I svergie är det inte någon stor grej, dricker man inte är det lugnt. Men här får jag inte vara omkring alkohol. Hur kul kommer det bli efter homecoming när alla drar iväg på fester och jag måste åka hem? Blir så irriterad!!! Och ibland känner jag bara att jag ska skita i dessa jävla regler, att ta en risk och göra någonting dumt, men samtidigt vill jag inte det. Skulle förlora så mycket på det... Skulle jag göra något dumt hemma, visst, pappa blir sur ett tag MEN här blir det helt annorlunda konsekvenser. 
  • Skolan: Nej, inte polhem specifikt men friheten i den. Här missar man hur mycket som helst om man är borta i en dag medans i Sverige missar man i princip ingenting. Har inte missat en enda lektion sen jag började skolan här, hade jag gått på polhem hade jag säkert missat en hel del, HEHE. Saknar även att kunna ha på sig vad man vill och inte behöva ha den jävla jeansregeln!!!! När vintern kommer vet jag inte jag ska kunna klara mig!! Nu har jag ju klänningar och kjolar, men snart begränsas jag väldigt mycket mer. Sen finns det saker jag ÄLSKAR med min nuvarande skola, tex lärarna. De verkligen kämpar för sina elever och gör allt för att dom ska lyckas, jämfört med hemma där lärarna inte bryr sig ett skit. 
  • Träningen/Maten: Jag saknar mina sallader så grovt mycket!! Majs, röd paprika, gurka och avokado. LIVET!!!! Srsly though. Jag är så himla kräsen när det kommer till mat, speciellt sallad. Jag vill absolut inte ha ngn slags ost i, hatar feta ost tex, vill inte ha ruckola, inga kryddor. Ehm, aa... Tråkiga sallader är vad jag gillar mest helt enkelt :)) Men det blir inte så mycket sallad här borta... Maten här borta är verkligen skit!!!
    Träning... Jag försöker, men efter skolan hade tennis två timmar varje dag innan, och visst det gav väll lite träning men inte speciellt mycket. Nu har jag börjat använda gymmet här borta så det känns bra! Tar bara 3 minuter att gå dit också! Dock har jag väldigt svårt att få tid om jag vill hänga med i skolan ordentligt... Snart ska jag börja i simning också!!:) 

!!!!

Finns inget annat som gör mig så glad som när jag får brev från Sverige!!! REN LYCKA!!! 
TACK PAPPI ♥

Lördag kväll

Spenderades med Gabriella. Var så himla trött igår så orkade inte gå ut och göra något. Ringde Gabriella för att visa min klänning men som vanligt så la vi på cirka 3,5 timme senare. Livet vi har, srsly haha. Sen kom Elmefors in en sväng också. Älskar att snacka med mina bästisar ♥♥

Sneakpeak, dress


Friday night

Tjena! 
Hade en jättemysig dag igår. Vi åkte först till football gamet och kollade en stund, men efter halva höll jag seriöst på att kollapsa för att jag var så hungrig så vi tänkte dra att äta. Men sen bestämde vi oss för att dra och köpa glass, så det gjorde vi. Köpte en BJ chocolate-chip-cookie-dough, and srsly... IT WAS THE BEST BJ EVERRR. 
Vi åkte hem till Diana där vi chillade framför svampbob och bara snackade. Skönaste bruden här helt klaaart. 
Kom hem vid 11, kollade lite på Greys anatomy innan jag somnade.
Idag ska jag plugga lite för att senare dra ut och kolla på homecoming dress, MÅSTE hitta en idag!!! Är så sjuuukt stressad över hela homecoming grejen, åhhh... 
Ska lägga in bild senare på vad jag köpte, puss! 

Football game

Ligger i sängen just nu och väntar på Diana. Vi ska åka till en annan skola och kolla på när vårt footballs lag möter ett annat. Skall bli kuul, kvällens tema är ''Preppy'' dvs, polo. Så har min ralph shorta på mig med min lexington jacka över, hel perfaaa. 
Ligger och taggar till nya favvislåten Timber, yeaaah. Skall gå nu men vi hörs, puss

Saker jag längtar till

    • Homecoming - Ja, jag längtar tills att få klä upp mig, gå dit med vänner och med Jack (my date) såklart och förhoppningsvis ha en superbra kväll. Helt ärligt så är jag nervös också, men det ska nog gå bra! 
    • Thanksgiving - Inte nog med att vi får 4 dagar ledigt så ska det även bli riktigt kul att uppleva den helgdagen eftersom det är något vi inte firar i Sverige. Dessvärre är detta som vårat höstlov, dvs att det är kortare eftersom höstlovet är en vecka.
    • Halloween- Jaaa, det ska bli sjukt kul!!! Det är ju en av dom största helgdagarna här och alla går verkligen in för det sjukt mycket! Minns när jag bodde i South Carolina för flera årsen under halloween och fyyy va roligt det var!!! 
    • Dallas - Vi har en liten resa planerad till Dallas, Texas i slutet av November vilket ska bli skoj! Har aldrig varit i Texas och alla säger att det är som ett eget land. Ska bli kul o se...

Dagens outfirre




Lite skillnader och likheter

Alla använder twitter - Jag är riktigt glad över att jag skaffade twitter några månader innan jag åkte för alla jag känner här använder bara twitter. Har i princip inga av mina vänner på facebook. 
 
Freshmen kör bil - De är alltså födda år 99 och är 14 år och kör bil!!! Här kommer jag 17 år med en liten moppe hemma i Sverige. Haha, när jag berättar att jag kör moppe så får jag bara reaktioner som ''Omg, that's so cool!!!'' Man bah, öh snalla, du kör fkn BIL som 15 åring!!!! 
 
Alla använder ryggsäck i skolan - Ja, i princip så använder alla ryggsäck här och det är inte alls speciellt konstigt. Skulle man komma med en stor ryggsäck i Sverige är det lite konstigt men här är det jag som är konstig som inte använder det. 
 
Man använder skor inomhus - Detta är något som jag fortfarande är väldigt ovan med för man går ju aldrig in med skor hemma, och om man gör det hos någon kan det verka väldigt oartigt, vilket jag också tycker. Men här gör alla det trots att man har heltäckande mattor vilket jag kan tycka är lite konstigt. 
 
Avicii är på radion HELA tiden - Musiken här är ungefär likadan som hemma, dock är det lite mer country här såklart. Aviciis låt ''Wake me up'' spelas H E L A tiden, verkligen flera gånger i timmen och alla vet vem han är. 
 
Maten är skit - Ja, det är den faktiskt. Innan jag åkte hit så oroade jag mig inte speciellt mycket för det, men den är mycket värre än vad jag trott. Jag som fick ångest över att äta bröd innan blir nu tvungen att tänka om helt. 
 
Alla var super religösa - Ja, lite smått förvånad blev jag när skolans populäraste tjej ställer sig upp och håller en stor redovisning om sin kärlek till gud, eller när man läser på allas twitter om hur mycket dom älskar gud och att be osvosv. Har fortfarande inte vant med vid det faktiskt. 
 
Människorna är faktiskt ungefär samma som där hemma - Tänkte på det i helgen när jag var hemma hos Ellie, hur lika dom faktiskt är mitt kompisgäng där hemma. Man gör ungefär samma saker och pratar på ungefär samma sätt. 

Två månader

Ja, idag har jag varit borta i två månader. Känns jättebra! Är så himla glad över att jag åkte hit, helt seriöst. Hade verkligen inte stått ut att vara hemma just nu. Finns inte ord för att beskriva hur mycket jag varit med om sen jag började min resa den 7 augusti. Har fått helt sjukt bra vänner som jag kommer ha kontakt med hela detta året och många år efter. Har flyttat in hos en ny familj och lärt mig leva efter deras vanor, börjat i en ny skola med helt annorlunda människor och lärare. Ja, listan är lång på vad som hänt de två senaste månaderna. Är så glad, så himla lycklig. 
Har inte tappat kontakten med dom vänner jag vill ha kvar den med, vilket är så himla skönt. Vet att jag har dom där hemma och att ingenting förändras med vår vänskap. Helt klart äkta vänner allihoppa, finns inget bättre när man inser vilka som är äkta och inte.

Allt blir bara bättre och bättre här borta också. Vissa saker har varit jätte jobbiga, men aldrig så jobbiga att jag nånsin fått hemlängtan. Det måste vara den bästa känslan, att aldrig känna en sån stark saknad till Sverige. Även om jag helt plötsligt kan börja grina mitt på min government lektion är det inte pga hemlängtan, nej. Snarare för att jag har obekväma skor eller något. Haha nej, men jätte random saker kan få mig att grina ibland.
 
Men anledningen till varför jag inte drabbats av hemlängtan är för att jag kom inte hit för att ha ''världens bästa år''. Nej, ni utbytesstudenter som tänker så kan lägga av dirrrr. Så enkelt är det inte.
Detta är INTE min dröm, bara en liten del i den. Detta kommer inte vara den största grejen i mitt liv, vilket det säkert är för många. Jag åkte hit för att komma bort, för att jag aldrig trivdes i min skola, i min klass, i min stad eller i mitt land. Så enkelt är det bara. Vad som helst är bättre än detta, tänkte jag. Det var inte dåligt, men inte tillräckligt för mig. Det kommer det aldrig bli sålänge det finns en värld utanför Sverige, vilket det ALLTID kommer. Det finns så mycket jag vill göra i mitt liv, en all-inklusive vecka i Turkiet är inte något utav det. Är det bara jag som har något otroligt mycket emot turkiet? Förstår INTE hur man kan åka dit, speciellt inte flera år i rad. Hur KUL kan det vara? Hur mycket upplever man på att åka tid? Fan inte ett S K I T! Nej, fyfan va tråkigt. 
Jaja, vet att många av er som läser detta är säkert är sånna som gillar det, och det ska jag få låta er göra. Alla har vi olika åsikter så hata inte för mycket bara :-)
 
Jaja, tillbaka till mitt två månaders firande. Är så glad över att jag är här, jag börjar få bra vänner, förstå mer och jag trivs riktigt bra, trots vissa saker som händer ibland som får mig att må dåligt. Man hamnar i jobbiga situationer och så är det bara, det gäller att ta sig ur dom. 
 
Nu är jag i en liten jobbig situation i skolan, inget jag tänker skriva om här, men det påverkar mig jätte mycket. Men hoppas på att det blir bättre snart:)) Nu skall jag nana, har skola imorgon. Klockan är 7 timmar bakom er. Natti
 

Här är en bild på skylten

HAHAH D Ö R

Svaren del 2

Felicia- Vilka är reglerna när du är i USA? Har organisationen några speciella regler? 
Och är du nöjd med organisationen eller skulle du velat åka med någon annan?
SV; Det finns jättemånga regler men dom största är väll att man inte får dricka alkohol, röka, använda droger, ha sex, köra bil osv. Sen finns det lite ''mindre'' regler om att man bara får ha kontakt med familjen en timme två gånger i månaden och använda facebook/twitter och andra sociala medier 30 minuter i veckan. HAHA största skämtet NÅNSIN (!!) Så ja, det finns en del regler men dessa är väll de största. 
Jag är nöjd med STS, men jag skulle helt ärligt velat att det skulle kunna vara tillåtet att ta körkort. Speciellt när jag bor i en stad där det inte finns buss eller taxi. Vet dock inte om det finns någon orginisation som tillåter att man tar körkort men om det finns så rekomenderar jag det höhö. Annars är jag SUPER nöjd med STS!! 
 
Anonym- Hur var första skoldagen för dig? Fick du gå fram mycket själv till folk första dagen/veckan elr kom massa folk till dig?
SV; Kommer knappt ihåg den men jag visste redan vilka en del av kidzen var eftersom tennisen hade börjat innan skolan. Men de flesta var intresserade i början men sen började det avta och nu är jag egentligen en av dom andra, dvs det är inget speciellt med att jag är en utbytesstudent längre.
 
Anonym- Hur många läsare har du på bloggen? Saknar du Sverige?
SV; Typ 150+. Nä, saknar svenskt godis dock men de är la de enda
Skoja, saknar mina t-landa vänner och pappa också såklart
 
Anonym- Hur va det att skaffa vänner där osv? När du kom in i klassrummet för första gången, korridorerna, bamba? Visste alla att du var ny och sånt? Och vad ska du göra på loven? Kram
SV; Hm, svårt. Men det blir bättre och bättre för varje dag. Alla lärare och elever vet vem jag är så jag behövde inte gå fram och presentera mig inför alla lärare utan det var dom som presenterade mig. Så ja, alla visste att jag var ny vilket var så himla skönt! 
Vet icke, vi har inget höstlov!!!! Blev lagom lack när jag fick reda på det... Så nästa lov är jullovet och då har jag inga planer. Kanske drar jag, Gabriella och Gabriella till Hawaii nästa år på något lov men får se hur det blir med det. 
 
Jennifer Falter- Jag saknar dig Julia! Synd att vi inte hann träffas innan du åkte :( vi får träffas när du är tillbaka, men tillsdess så får du ha ett toppen år i USA!!
SV; Ja jättesynd!! Det måste vi ABSOLUT! Och tack :))
 
Anonym- Hur mycket extra betalade ni för att gå på privat skola?
SV;Typ 8k dollar extra
 
Anonym- Har du en tvilling som går på hulebäcksgymnasiet??
SV; Aa Gabriella Enocsson!
No just kiddin' Har bara en brush som går på NTI eller ngt, nått data gymnasie.
 
Felicia- Jag vill verkligen åka iväg till USA som utbytesstudent, och jag känner verkligen som du- att jag vill BORT från Sverige! 
Grejen är den att jag bara går i nian (Är född 98) och många säger att jag borde åka nästa år, alltså efter ettan i gumnasiet... Vill ju såklart inte vänta, men tror du att det är smartare? 
Är det MYCKET bättre att åka efter ett år i gymnasiet om man tänker på erfarenhet, mognad osv? 
Kram!
SV; Nej, det är inte MYCKET bättre att åka när man är lite äldre, du kommer få ett jättebra år när du än åker men sen finns det såklart vissa fördelar med att vänta men hade jag varit dig, och känt mig redo osv, hade jag åkt!!
 
Issa- Uggs vid 30 grader??? 
Pucko :)))
SV; DU ÄR PUCKO
 
Sen vill bara hälsa till Disa och Amanda att jag saknar er med!!! Hoppas ni har det jättebra hemma!!
 

A week in the U.S


Den senaste veckan...

Denna veckan började helt okej men slutade hur bra som helst! Hade min sista tennis match i tisdag och inser verkligen hur mycket jag kommer sakna det nu när det är över. Blir faktiskt ledsen när jag tänker på det för det har verkligen varit hur roligt som helst och ångrar mig så mycket när jag tänker på de träningarna jag skippat pga av plugg. Kommer sakna alla tjejer man träffade där men som man aldrig ser i skolan och kommer framförallt sakna min UNDERBARA coach. Jag sa till honom att han var ''The best coach ever'' igår och han blev jätte glad, åhhh :((( Hade vår hejdå-träning igår då vi pratade lite, fick vår team picture och åt glass. 
Igår hade vi ''Grandparents-day'' i skolan vilket innebar att många tog med sig sina mor och faföräldrar och klasserna var lite annorlunda då vi typ lekte och sånt. Mina host-grandparents kom vilket såklart gör mig jätteglad. Känns som en i familjen vilket känns underbart, uppskattar sånt super mycket men det fick mig även att sakna min älskade farmor som dog 23 juni. Saknar henne så otroligt mycket, så mycket att jag inte vet hur jag ska hantera det ibland... 

Kom tillbaka efter lunch och hade 5th hour, dagen var ännu som vanligt. Men sen under 6th hour kommer Mrs. Hawley in mitt under klassen och ber mig följa med till the office, nervöst följer jag med henne och undrar vad som pågår och när jag går in till the office står det en stor blå skylt med texten ''I've heard Swedish people are sweet, so would you be a sweetheart and go to homecoming with me?'' FATTAR NI ELLER???? Jag fattade först ingenting men sen kollade jag bak och där sitter en kille med tre paket Swedish fish. Aldrig NÅNSIN varit i en sån situation så jag blev jätte nervös först, speciellt eftersom jag aldrig sett killen förut!! Han är en senior och jag en junior så har inte riktigt koll... Men han var iallafall jätte söt och när jag berättade vad som precis hade hänt blev det minst sagt lugna reaktioner... Alla blev helt till sig och bah -Wooow, girl!!! You're so lucky!!! 
Tydligen vill väldigt många gå med honom så det var jättekul att han just frågade mig, på sötaste sättet också!! Det som är lite roligt med min skola också är att saker sprider sig HUR FORT SOM HELST!!! När jag kom till tennisen visste ALLA att jag skulle gå med honom och jag hade inte ens sagt det till många alls, haha.
 
Efter skolan följde jag med Diana till ett matställe där man kör in i en liten gate, säger vad man vill ha och så springer dom ut och ger en det, så man sitter kvar hela tiden. Sen åkte vi hem till henne, bytte om till tennis kläder vilket sen visade sig var helt onödigt då vi inte hade någon träning ens. 
Kom hem vi 5 tiden och då hade jag en halvtimme på mig att fixa mig för jag skulle träffa Corbett, Ellie & Caroline så skulle vi ut och äta innan vår hemma footballs match. Drog till ngt china ställe vilket var gott, men när vi väl var där började det spö regna men vi åkte till matchen ändå. Vi väntade lite men det blev uppskjutet så vi drog till starbucks och senare hem till Ellie där vi kollade på ''21 jump street'' det var mys. Kom hem vid 12 och somnade direkt. 
 
Idag vaknade jag jätte tidigt, var meningen att jag skulle följa med dom att springa men orkade inte så stannade hemma. Skall snart till köpcentret med Diana. Frågan ÄR, ska man slå till och köpa en ny klocka????? Har funderat på detta länge men vet inte, la av med väldigt mycket pengar förra veckan så mamma blir nog inte så glad om jag shoppar ännu mer. I första hand måste vi kolla på home-coming klänning. 
 
LEDSEN FÖR CP LÅNGT INLÄGG MEN HINNER INTE UPPDATERA PÅ VARDAGARNA! 
BILD PÅ OSS FRÅN IGÅR // CORBETTS FETA KATT, HAHAHA

Svaren del 1

Anonym- Hej vad tycker du om amanda magnusson? jag tycker hon är jävligt cool iallafall... aja ha de gött mannen
SV; Amen tjenare anonym, hon där Amanda magnusson verkar va en jävligt rolig prick, hade gött man
 
Anonym- Saknar du new york? Vad tycker du om folket du lärde känna på lägret? Hörde att det fanns två Gabriellor där.. Väldigt snygga
SV; Aa dom va la ok, fett tråkiga dock
 
Anonym- du valde väl vilken stat du skulle till och vilken skola? Varför just den platsen du valde? 
Valde din värdfamilj dig eller valde du dom? Hahah kanske låter konstigt men vill gärna veta! :)
SV; Jag gjorde delstatsval, ja, men det innebär inte att man hamnar i nån av staterna man valt. Jag valde NY, California & Hawaii men det blev Kansas haha. Men det kändes helt okej när jag fick placeringen och är absolut inte besviken. Värdfamiljen valde mig, jag kan inte välja värdfamilj :)
 
Anonym- Hej! 
Berätta lite mer om din familj :) 
Är det lätt att skaffa nya vänner? 
När sökte du? 
Hur är det i skolan osv? Typ första dagen berätta om den, var det många som visste vem du var osv? 
Jag funderar att åka som utbytesstudent är faktiskt nästan helt säker på att jag ska göra det, har du något tips till mig eller något som jag ska tänka på? 
Tack på förhand!
SV; Min familj... Karen och Kevin, 43 år gamla har två barn, Will 7 år och Michaela, 8 år. Dom är jättesnälla och roliga. Jag och Mich är som systrar, ibland stör vi oss på varandra och ibland har vi jättekul. 
Nej, i min skola är det inte speciellt lätt att skaffa vänner för det är sån liten skola, alla har kännt varandra flera år och det är svårt att bli en del av gänget liksom, men antar att det tar lite tid. Tror att det beror lite på vad du går på för skola och vad det är för slags ungdomar i området. 
Jag sökte i slutet av April! 
Min första dag var bra, eftersom det inte är speciellt många utbytesstudenter som varit på skolan var det lite speciellt så alla var jätte intresserade. Jag blev presenterad inför hela skolan så alla vet vem jag är vilket är lite kul för jag vet knappt vilka hälften av alla är. 
Hm, har inte jätte många tips mer än att vara dig själv typ... Hehe, tycker absolut att du skall åka!! Kommer bli grymt!
 
Felicia- Hur gjorde du med mobilen? Fick du köpa en ny (fick du köpa den själv?) mobil och nytt abonnemang? Fick du betala allt själv? 
SV; Min svenska är för tillfället avstängd, vilket tyvärr inte håller hela året utan efter 6 månader måste man börja betala för den igen, men jag har köpt en ny iPhone som jag har här borta. Min mamma betalde :)
 
Var får du pengarna ifrån? Får du typ ditt barnbidrag eller så? :)
SV; Nej tyvärr får man inget barnbidrag :(
 
Var det svårt att få vänner i skolan? Och hur gick första dagen i skolan när du skulle äta? Fick du liksom sitta sjäv?
SV; Ja, det är ganska svårt i min skola, alla har känt varandra så länge så det är svårt att komma in i gänget. Hängde en del med Gustaf (den andra utbytesstudenten) i början men sen började han vara med killarna och jag med tjejerna. 
 
Vad tycker du om din skola? och hur väljer man sina egna klasser? Finns det några man absolut MÅSTE ha?
SV; Du måste ha US History ELLER US Government och engelska, sen kan du välja ganska fritt. Jag har Engelska, US gov, Advanced Compision (En klass man lär sig skriva bättre i princip, vi skriver en del essays, läser mycket osv, detta är mest en klass för seniors som skall lära sig skriva bra collage ansökningar) Algebra 1, Photo och Drawing + painting. De svåraste klasserna jag har är lätt de tre första, sjukt svåra och jobbiga. 
Jag ÄLSKAR min skola, verkligen. Älskar alla lärare sjukt mycket, alla hjälper mig så himla mycket och verkligen gör allt för att jag ska trivas. Rektorn går omkring på skolan hela tiden och pratar med alla elever och ja, jag bara älskar skolan. Men sen finns det annat som gör mig ledsen när jag väl är där.
 
Spelar betygen i USA någon roll när du fortsätter med livet senare? Måste man hålla ett speciellt betyg (typ att man måste ha över E eller D eller C eller så- du fattar?) i varje ämne eller bryr sig orginisationen inte om det?
SV; Du måste ha C i allting vilket representerar ett E i de svenska betygs systemet. Nej, betygen jag får nu spelar inte någon roll senare, lite synd för mina betyg jag har nu hade sätt väääldigt bra ut, haha.
 
 

RSS 2.0